16-04-2012, 01:40 PM
(16-04-2012, 12:07 PM)Ozgur demiş ki: Sn. ilksurfer,
Yazlık bir bot arayışı içindeyken sizin paylaşımınızda gördüğüm "Converse Desert Tactical"ı çok beğendim. İzninizle bu bot ile ilgili bir iki sorum olacak, hazır kullanan birini bulmuşken.
Uzun zaman iş gereği "safety-shoes" giydiğim için, özellikle yazın sıcaklarda ciddi terleme problemi ile mücadele ederdim. Her ne kadar bu ayakkabının isminde çöl olsa bile, kompozit burnu da gözönüne alarak; sıcaklarda kullanımı ile ilgili ne paylaşabilirsiniz acaba?
Bir de sizin paylaşımınızdan sonra internette yaptığım araştırmada aynı ayakkabının farklı modelleri olduğunu gördüm. Ancak bu modellerin farklarını gösteren doyurucu bir bilgiye ulaşamadım. Sizin bu konuda bir fikriniz var mı?
Saygılarımla.
Sn Ozgur,
Bulundugum yer Tropik kusakda oldugu icin ben genelde sicak havada giyiyorum ve beni cok rahatsiz etmiyor. Yandaki fermuar cok dayanikli ve oturma imkaniniz oldugunda fermuari acip havaldirma saglayabiliyorsunuz. Zaten bagciklari da hic kullanmaya gerek yok. Bir kere ayarladiktan sonra bu fermuar vasitasi ile giyip cikariliyor. Bir keresinde New York'a giderken de giymistim. Kisin ortasinda ayakkabi daha cok kendini gosteriyor. Araba kullanirken de rahatsiz etmiyor. Agir tirmanma ve suya girmede cok iyi degil ama genel ozellikleri guzel. En onemlisi cok hafif ve cok rahat. Yeni modelleri de var sanirim. Ben de internette cok degisik modelini gormeye basladim. Sanirim bazilarinda side zipper yandan fermuar ve compozit toe yok. Yukaridaki resimdeki benim kullandigim. Digerlerini tam bilmiyorum. Alacaginiz siteden kullanici yorumlarina da bakin. Insallah faydali olmustur bilgiler.