Sn Yavuz2979 silahınız taşıma olmasına rağmen cok temiz taşımışsınız.Bu arada ruhsatınız çıktımı ? benimki hala tahtikat aşamasında ben ne adammişım 2 aydır beni araştırıyorlar , halbuki ödenmemiş trafik cezam bile yoktur,hayatımda ikidefa karakola gittim 1.si jenerötere benzin almak için izin kağıdı almaya ,bir kerede askerlik yoklama kağıdımı almaya ama ,hala tahkikat devam ediyor hayırlısı ,taşıma ruhsat hevesimi kaçırmak üzereler.
Konular: 5
Aldığı teşekkür: 0 mesajda 0
Verdiği teşekkür: 0
Rep Puanı:
12
Sn. orfoz3' ün durumuna benzer bir istemde bende Samsun yurt savunma san. ve tic. a.ş. (canik55) den istemiştim. 1 gün sonra firmanın orjinal ahşap kahverengi kabzesi ve krom beyaz vidası yedeği ile 2 çift göndermişlerdi. Kargoyu da firma ödemişti. Alırken teknik destek ve satış sonrası muhattap ile ilgili kafamda şüpheler varken. Firmanın hızlı ve yedekli bir şekilde ücretsiz gönderimi. ( gönderdikleri ürünlerinden de herhangi bir bedel istemediler.) Beni çok memnun etmişti.
Saygılar
Konular: 0
Rep Puanı:
0
23-12-2012, 03:50 PM
(En son düzenleme: 23-12-2012, 04:18 PM lupus.)
Sayın orhancengizk;
Demekki GİRSAN' da aksesuarların satışından genel müdür sorumlu.
Acaba genel müdür size geri dönüş yaptı mı?
Merak ettim.
Bu mantıkta olan bir firma, kabze vidası için balistik raporu da isteyebilir.
Konular: 27
Aldığı teşekkür: 5 mesajda 5
Rep Puanı:
35
İnternet siteleri üzerinden bu tür aksesuar gruplarının satışını yapmalılar. Bu sayede silah satışlarıda artar.
Konular: 0
Rep Puanı:
0
Bu konuyu gördüm ve cidden moralim bozuldu. Birçok değerli üye konuya yazmış ve başta konu sahibi sn orfoz3 olmak üzere haklılar.
Ben hediye olarak Yavuz 16 compact için ahşap kabze almak istiyorum. Silah ruhsatı benim üzerime değil. Şimdi ben hediye alamayacak mıyım?
Not: Konunun üüzerinden 3 sene geçmiş fakat böyle bir konu varken yeni konu açmak istemedim. Hatam varsa affola..