09-03-2012, 08:01 PM
Bilgisiz, bilinçsiz, akılsız, fikirsiz yok fazla uzatmayayım hiçbirşeysiz insanlara birde silah fabrikası açtırıyorlar. Yaşanmaz bu ülkede abi !...
Konuyu Değerlendir
BU MANTIK SİLAH KARŞITLARINDA OLAMAZ
|
(24-09-2012, 09:16 AM)lupus demiş ki: Sn.AKAN, bu konuda üreticiye biraz haksızlık yaptığınızı düşünüyorum...Kullanıcı hatasından kaynaklanan arıza ve kırımlarda kargo dahil tüm masrafları kullanıcı ödemek durumundadır, doğru olan da budur. Yavuz 16 Compact silahınızla atış yaparak ciddi bir kullanıcı hatası yapmışsınız...Silahınızı bilinçli bir GİRSAN kullanıcısı gibi üzerinizde gezdirip veya kutusunda saklasaydınız, hiç bir şekilde bu kırımı ve akabindeki sorunları yaşamaz, silahınızı bir ömür boyu güvenle kullanırdınız...
Saygılar.
(24-09-2012, 09:29 AM)orpeus demiş ki:Sn.Orfoz Allah sabır versin.Üstadım böyle mevzuları duydukça neden Amerika'da doğmadım diye depresyona giriyorum.Forum üstatlarmız izin verirse yerli silah sahibi forum üyeleri için dantel , el oyası göz nuru kılıf örme organizsayonu başlatmak istiyorum böylece hepimiz silahlarımızı evde tv nin yanında rahatça koyabiliriz(24-09-2012, 09:16 AM)lupus demiş ki: Sn.AKAN, bu konuda üreticiye biraz haksızlık yaptığınızı düşünüyorum...Kullanıcı hatasından kaynaklanan arıza ve kırımlarda kargo dahil tüm masrafları kullanıcı ödemek durumundadır, doğru olan da budur. Yavuz 16 Compact silahınızla atış yaparak ciddi bir kullanıcı hatası yapmışsınız...Silahınızı bilinçli bir GİRSAN kullanıcısı gibi üzerinizde gezdirip veya kutusunda saklasaydınız, hiç bir şekilde bu kırımı ve akabindeki sorunları yaşamaz, silahınızı bir ömür boyu güvenle kullanırdınız...
Saygılar.
Sn. Üstadım, sabah sabah beni güldürdünüz Allah'ım da sizi güldürsün. Saygılarımla....