22-12-2011, 03:03 AM
(21-12-2011, 07:14 PM)mahmut hoca demiş ki: Elinize sağlık,güzel paylaşım,bence en iyi öğrenme yaparak yaşayarak öğrenmedir,bisikleti yeni öğrenenler pedala bakar,arabayı yeni öğrenenler önce arabanın ön kısmına daha sonra yola bakarlar,nişan almak ta böyle,alıştırmalarla meleke haine gelir,bir de tüfekle özdeşleşirseniz baktığınız yeri vurursunuz.
Sn. mahmut hoca Dünya rally camiasının başarılı isimlerinden Colin Mcrae ile ilgili bir programda nasıl bu kadar iyi kullandığı yönünde bir soru sorulmuş, cevap olarak arabayı sürücünün bilinçaltının kullandığı sürücünün ise sadece yoldaki değişkenlere tepki verdiği yönündeydi.Kisi farkında olmasa da motor sesini dinler vites değişitirir yada arpacığa bakar ama bunu bilinçaltı yaptığından farkına varamayız, biz sadece hedefe doğru yaptığımız hamlenin bilincinde oluruz. Bunun içinde bilinçaltına işlemi doğru kazımamız gerekir.
(22-12-2011, 01:13 AM)actionman demiş ki: Sn. Anobias,
Cok guzel bir konu olmus ellerinize saglik.
Daha onceden hep tufegimin namlusunu gordugum icin ortasina nisan aldigim hedefleri hep ustunden vururdum. Tufegin namlusunu gormemek icin yanagimi dipcige iyice bastirdim. Suratima yumruk yemis gibi sert 3 atistan sonra dolgum dustu. Aylarca tufegi elime almadim daha sonra tabancalarin 200er istihkaki yari yolda birakinca tufegi yine cikardim. Bunun dipciginin alt kismina kalin bir ped vidaladim. Ped tufegin dipcigine kenarlardan oturdu ama ortada bosluk kaldi. Tornavida ile pedi delip vidalari iyice derine gomdum. Hem pedin kendi yumusakligi hem de ortada kalan bu bos alanda pedin yaylanmasi sonucu hissedilir geri tepme %70 azaldi. Ayrica dipcik bu ped sayesinde bir miktar da uzadigi icin eskiye oranla dipcigin daha alt ve gerisi ile kaynak yaptigim icin namluyu gorme sikintisi da kayboldu. Simdi sizin konuyu da okuyunca hersey daha da yerli yerine oturdu.
Saygilar.
Sn. actionman, dolgunuz için üzüldüm ama çözüm bulmanıza sevindim. Tüfeğinizin son hali ile keyifli atışlar diliyorum.