13-02-2011, 11:11 PM
Geçen cumartesi izmitten akrabalarım gelmişti en son kulvara geçtik birde ne göreyim mesafeyi belirleyen elektronik panoyu vurmuşlar.
Konuyu Değerlendir
ASP Poligon (İstanbul/Eyüp) açıldı
|
(14-02-2011, 06:53 AM)baris demiş ki: Nasıl yani, hemen yan duvardaki düğmeleri mi vurmuşlar?
Bir güvenli atış yapacağınızı düşündüğünüz yerde, yan kulvardaki şahsın, bana bırakın ateş etmesini, dolu bir silah doğrultmasını tehdit sayarım, ona göre gerekeni yaparım...
"poligona gelen" kitle bunu yapıyorsa, düğünde çocuklara doğrultup "tutukluk gideren"i pek yadırgamamak lazım...
Allah ıslah etsin...
(14-02-2011, 12:27 AM)Avcı41 demiş ki: Ah ah. Keşke orda olsaydım... Misafirinizi cok severim 2 yıl her iş günü görüyordum.![]()
![]()
(14-02-2011, 10:08 AM)berkeley demiş ki:(14-02-2011, 12:27 AM)Avcı41 demiş ki: Ah ah. Keşke orda olsaydım... Misafirinizi cok severim 2 yıl her iş günü görüyordum.![]()
![]()
O da sizi çok seviyormuş hiç ayrılmayalım dedi sn Avcı
Şaka bir yana bu durumun başlarındaki kişinin gayri ciddi olmasından çıktığına çok eminim, daha evvel atış yapmış kişiler daha ateşli oluyorlar ve kurallara uymakta zorlanıyorlar.
Bu bir ateşli silah dönüşü yok, insanları tehlikeye atıyorlar farkında değiller.