06-10-2011, 07:26 PM
(05-10-2011, 09:16 PM)lazoli75 demiş ki: Öncelikle biraz geç olsa da silahın hayırlı olsun Sn.Akan.Silahınız gerçekten çok hoş duruyor.Acaba Silahı neden ve nesini beğenmediniz. Bilgilenmek amacı ile öğrenmek isterim.
Saygılarımla
Teşekkür ederim Sn.lazoli75,
silahımı seviyorum, teknik açıdan hiçbir problem yaşamadım, poligon atıcı olmadığım için de çok hassas atıcılık başarısı da beklemiyorum. Ben Yavuz16 yı almamın nedeni ; o sırada yerli silah satın alma belgemin geçerlilik tarihinin bitmesine bir hafta kalmıştı ve maddi açıdan zor bir dönemdeydim ve peşin para ile silah satın alma imkanım yoktu. bu vesile ile tercihimi yerlilerden yana taksit yapan firmalardan kullanmam gerekliydi. kısa bir araştırmadan sonra yavuz16 ya yöneldim. Aklımda yerli model olarak sürekli stoeger cougar vardı ama stoeger a.ş. ne yazık ki taksit yapmamakta ısrarcıydı bende vazgeçmek zorunda kaldım.
Yavuz 16 compact world mc'yi beğeniyorum, herhangi bir şikayetim yok, şu an itibariyle 200 mermi istihkakımı bitirdim ve hiçbir sorunla karşılaşmadım.
İthal silah almak istemem tamamen envanter yapmak istememle alakalı, aklımdan geçen model ise SIG SOUER P220 45ACP ama tabiki düşünmeye devam ediyorum hayalimdeki silah için nedense kararsızım

Saygılarımla...