Konular: 13
Aldığı teşekkür: 4 mesajda 9
Verdiği teşekkür: 1
Rep Puanı:
22
sn red kit fotoları gönderdim biraz amatör ama idare edin artık.silahı ben hemen modifiye ettirmek istiyorum. gez tetik horoz ve renk olarak. istanbulda işçiliği temiz tanıdık var mı. silahdünyası na götürmeyi düşünüyorum ne dersiniz. diğer arkadaşlarda yazarlarsa sevinirim. görüşmek üzere
Konular: 88
Aldığı teşekkür: 1,941 mesajda 14,530
Verdiği teşekkür: 3,176
Rep Puanı:
772
Sayın ulusoy43,
Silah Dünyası son uğrağınız olsun. Hatta hiç uğramayın, daha iyi.
Bir de hatırlatmak isterim:
Cümlelere büyük harfle başlıyoruz. Forumda olabildiğince yazım kurallarına dikkat ederek, Türkçemiz'i düzgün kullanmaya özen gösteriyoruz.
Konular: 13
Aldığı teşekkür: 4 mesajda 9
Verdiği teşekkür: 1
Rep Puanı:
22
Harun Bey daha yeni olduğum için idare et abicim. Nereye götüreyim o zaman .Kaç liraya patlar bize . Lupus hocam fotoları sırf sen yorum yap diye gönderdim. Red kit ne zaman eklerse o zaman görürüz. Silah henüz Türkiye de satışta değil. Yurt dışına satılıyor. mke de yok . özel getirttim. almak isteyenlere yardımcı olur standtaki arkadaşlar.45 lik mermi de bol bol var mke de federal marka
Konular: 1
Aldığı teşekkür: 0 mesajda 0
Verdiği teşekkür: 0
Rep Puanı:
2
Sayın ulusoy43.
Öncelikle yeni silahınız hayırlı olsun,Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin,ve medeni cesaretinizi kutlarım.Henüz görücüye cıkmadan kızı kapmışsınız.Bence modifiye için bir süre sabırlı olun,en az yüz yüzelli atım yapın,sökün takın temizleyin,bir takım kusurları ortaya çıkacaktır o zaman ustanın yolunu tutarsınız.Saygılar.