Konular: 20
Aldığı teşekkür: 43 mesajda 261
Verdiği teşekkür: 450
Rep Puanı:
307
Silah henüz piyasaya çıkmadı ve 2010 un sonlarına doğru çıkabileceği bilgisini aldım...
ST-10 HK USPden klonlanarak yapılmıştır.Sarsılmaz K2'nin 45liğini üreteceğine ST-10un 45liğini üretse daha iyi olur çünkü trde 45lik usp yok.
Konular: 141
Aldığı teşekkür: 5 mesajda 5
Verdiği teşekkür: 0
Rep Puanı:
178
ST-10 sadece makyaj olarak HK USP'ye benzer. Hiçbir şekilde Klonu değildir. ST10 CZ kökenine ihanet etmez. Yanlış bilgi vermemek için not düşmek gerekti.
Konular: 48
Aldığı teşekkür: 10 mesajda 67
Verdiği teşekkür: 15
Rep Puanı:
50
02-01-2010, 10:04 PM
(En son düzenleme: 03-01-2010, 05:00 PM lupus.)
Bendeniz hem IDEF Fuarı' nda, hem de Bursa' daki avcılık fuarında yakından gürüp inceleme şansına sahip oldum.
Malumunuz olduğu üzere daha önce Sayın NorthWolf ve Sayın hot_ice ' ın USP' leri ile epeyce tecrübem oldu.
Denemiş olduğum silahın namlusu konvansiyonel yiv-sete sahipti. Kabzesi USP' den daha yumuşak ve ele batmayan tipte tırtıllar ile işlenmişti. Emniyet manevelası da aynı yerde idi, fakat USP ' deki gibi çalışmıyordu, '' decok '' yani horozu manevela yardımı ile çift hareketli pozisyona indirme özelliğine hayiz olmamasının dışında, horozda da arıza vardı. Silah kurulup tetik düşürüldüğünde parmak tetikten çekilmeden tekrar mekanizma çekilince horoz geride takılı kalmayarak mekanizma üzerine düşüyordu.
Fuar için gelen bir silahta daha fazla özen beklediğim için hayal kırıklığına uğrayarak oradan ayrılmıştım.
Maalesef atış tecrübesi edinemedik.
Saygılar...
Konular: 8
Aldığı teşekkür: 1 mesajda 1
Verdiği teşekkür: 0
Rep Puanı:
0
Gerçekten fuar için getirilmiş bir prototipin şimdiden fişek yatağındaki boyanın atmasını:
"-daha bu deneme, gelişecek ilerde çıktığında böyle olmayacak..." diye savunup bekleyenlerinin gönlüne su serpmek lazım.
Konular: 0
Aldığı teşekkür: 0 mesajda 0
Verdiği teşekkür: 2
Rep Puanı:
7
ST 10 MKEK'te satışta gözüküyor, alan veya yakından inceleme fırsatı olan değerli üyelerimizin görüşlerini merak ediyorum.