Konular: 2
Aldığı teşekkür: 0 mesajda 0
Verdiği teşekkür: 0
Rep Puanı:
0
Milli tabanca protokolünde son durum hakkında bilgisi olan varmıdır ?
Rep Puanı:
0
Sn lupus,
Bu projenin Ülkemizdeki millileşme politikaları çercevesinde özgünlüğü açısından ve yol haritasi önerileri bakimindan tekrar tartişmaya acilmasini talep ediyorum.
Konular: 51
Aldığı teşekkür: 2 mesajda 3
20-01-2016, 06:22 PM
(En son düzenleme: 20-01-2016, 06:22 PM cos30.)
Sn. ŞAHİNGÖZÜ; patentini aldığınız modelinizin hiçbir bilgisine ve görseline ulaşamadım. TPE'nin sitesindeki arama menüsü çok karışık. Bize Google Patent'te arayabileceğimiz bir kod verebilirseniz veya bu görsel ve teknik özelliklerin yazılı olduğu PDF dosyasını Sn. xf7er gibi (kendisinin verdiği link de patlamış) hazırlayıp link şeklinde paylaşırsanız memnun olurum.
Saygılarımla.
Rep Puanı:
0
2007/04250 patent dosya numaridir.
Konular: 10
Aldığı teşekkür: 30 mesajda 149
Verdiği teşekkür: 257
Rep Puanı:
109
Sayın Şahingözü,
Konu açılışından bu yana altı seneden fazla zaman geçmiş. Sizin tarafınızda nasıl bir gelişme oldu? Projenizde tadilat değişiklik yaptınız mı? Girişimleriniz oldu mu? O zamandan bu zamana neler değişti? Merakları gidermek adına bilgi verir misiniz?
Saygılarımla.
Rep Puanı:
0
1-Ülkemizde SSM ve EGM arasinda milli tabanca protokolü imzalandi.Bu sayede SSM de sunum yapilmistir.
2-IDEF13 fuarinda CARACAL firmasindan fiyat ve iş teklifi alinmistir.
3-Yıldiz teknik ve Selcuk üniversitelerinin patent proje pazari programlarinda görsel olarak sunum yapilmistir.
4-Ülkemizde önde giden tabanca imal eden fabrika yöneticileri ile tanisma firsatim oldu.Sadece tanisma oldu bazilari sen ver biz yapalim dediler.Bazilari da ordan oraya yönlendirdiler.
5-Herhagibir tadilat yapilmadi ancak kendi cabarimla solid cizimleri kismi olarak yapilmistir.Ne nasil calistigini gostermek icin.