Konular: 0
Aldığı teşekkür: 3 mesajda 19
Verdiği teşekkür: 11
Rep Puanı:
0
merhabalar,
Kurusıkı kayıt için bir randevu gerekmiyor. Fatura ile alış tarihinizden itibaren 30 gün içerisinde bağlı olduğunuz emniyet silah ruhsat birimine giderseniz, silahın seri nosu ile size bir belge tahsis ederler. Bu belge ile kutusunda ve kullanıma uygun olmayacak şekilde taşıyabilirsiniz. Bu şekilde de yine üzerinizde dolu şekilde taşınması ve yakalanması durumunda kanuni işlem uygulanır.
Konular: 14
Aldığı teşekkür: 683 mesajda 4,228
Verdiği teşekkür: 2,473
Rep Puanı:
175
Sn SKN,
İki-üç kez bu türde kayda gelenlerin "randevu alman gerek" denilerek gönderildiğine şahit oldum. Bir keresinde de önünde epey bir dosya yığılı memur "gerçek silahlar yetmiyor gibi bir de bunlarla uğraşıyoruz" şeklinde hayıflanmış idi.
Son durumu sizden öğrenmiş oluruz.
Selamlar.
Konular: 9
Aldığı teşekkür: 126 mesajda 334
Verdiği teşekkür: 188
Doğrudur, bir de "işi haricinde başka şeylerle ilgilenen" veya "görevini lütuf gören" memur sendromu var.
Konular: 27
Aldığı teşekkür: 65 mesajda 110
Verdiği teşekkür: 130
Rep Puanı:
3
2 gündür e-randevu.istanbul.pol.tr e girip randevu almak istiyorum fakat siteye erişim sağlanamıyor. Bu konuda bilgisi olan var mı? Randevusuz gidip memurların ileri geri konuşmasını duyup canımı sıkmak istemiyorum açıkcası.
Konular: 27
Aldığı teşekkür: 65 mesajda 110
Verdiği teşekkür: 130
Rep Puanı:
3
Bugün kayıt işlemini yaptırdım. Herhangi bir randevu almadım sabah 09:00 da gittiğimde 5 dk içinde kimlik fotokopim ile bir dilekçe doldurdum ve işlem tamamlandı.