Konular: 1
Aldığı teşekkür: 14 mesajda 42
Verdiği teşekkür: 22
Rep Puanı:
0
Selam herkese. Bugün emniyete istihkak hakkım için dilekçeyi verdim. Bana 10 gün sonra gelmemi söylediler. Bu süreç neden bu kadar uzun? Bilgisi olan aydınlatabilirse sevinirim.
Konular: 8
Aldığı teşekkür: 109 mesajda 557
Verdiği teşekkür: 340
Rep Puanı:
13
26-04-2018, 09:10 AM
(En son düzenleme: 26-04-2018, 09:16 AM topraxxx.)
Sayın Robin. Size bu 10 günlük süreci veren kişilere hemde o anda karşınızda sohbet edebilecek, konuşabilecek, yeterli bilgi alamadığınızda amirinizle görüşmek istiyorum diyebilecekken size bir el mesafesi kadar yakınınızda ki memura, amirine sormayıp, bekleyip sonra foruma gelip mi soruyorsunuz? Türkiye de yaşamadığınızı farzederek söylüyorum, bürokrasi efendim bunun ismi. Keyfi uygulamalar silsilesiyle harmanlanmış bir çeşit mevcut daireler yoğın kalabalıktan şişmesin yeterli zamanları olsun diye ileri tarih verme uygulaması. Ha bir de Kaymakam onay süreci mevcut.
Saygılar.
Konular: 0
Aldığı teşekkür: 3 mesajda 8
Verdiği teşekkür: 5
Rep Puanı:
0
Görevdeki ve emekli durumdaki asker kişiler için durum şu ki hala 200 istihkak geçerli. Yıllar öncede herkes 200 alırken biz 50 alırdık sanki mermiye en az bizim ihtiyacımız varmış gibi. Şimdi de durum aynı herkese 1000 bize 200. BİMER'e yazacağım bakalım ne diyecekler.
Konular: 2
Aldığı teşekkür: 66 mesajda 259
Verdiği teşekkür: 634
Rep Puanı:
6
Selamlar.
Genelkurmay görevdeki askerler için mermi istihkakının 200 olarak kalmasını uygun gördü. Ancak emekli askeri personel için durumda bir değişiklik var mıdır? Emekli askeri personel olup yakın zamanda mermi alımı yapanlar bilgi verebilirse sevinirim.
Saygılarımla.