Sitemize Hoşgeldiniz, Ziyaretçi! Giriş Kayıt Ol





Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cevap Gonderim Hatasi
#1
Yaklasik 3-4 gun evvel baslayan ve anlamlandiramadigim olay.Daha once cevap yazabildigim konulara suan da malesef katilim gosteremiyorum.Cevabimi yazip , gondere bastigim da "loading" isareti donup duruyor fakat sonuc alamiyorum."Poligon Club" konusuna tecrubemi ve yorumumu aktarmak icin yazdigim cevapla baslayan sorun ,  Bugun "online savas oyunlari" basliginda da kendini gosterdi.Fakat "Prohunt Fuari" basligi altinda fikirlerimi beyan edebildim.Konuyla ilgili yardimci olabilecek varsa yardimlarini bekliyorum.
 
Alıntı

#2
(26-04-2017, 06:11 PM)SalimD061 demiş ki: .Konuyla ilgili yardimci olabilecek varsa yardimlarini bekliyorum.

Sn. SalimD061,

Sorununuzun forumdan kaynaklandığını düşünmüyorum, işlem yaptığınız cihazı ve internet bağlantı hızınızı öncelikle gözden geçirmenizi tavsiye ederim

Saygılar
 
Alıntı
1 üye teşekkür etti:
SalimD061
#3
Sayin Sabri ,
Bende soylediginiz sebeplerden kaynakli olabilecegini dusundum fakat buraya yazabiliyorken farkli bir konuya yazamamam sorunun internet hiziyla alakali yada cihazla alakali oldugu secenegini eliyor malesef zira iki farkli cep telefonu ve iki farkli bilgisayardan kablolu , kablosuz ve hucresel veri uzerinden denedim sonuc degismedi.
 
Alıntı

#4
Sn.salim cevaplarınızı sayfanın en altındaki Metin alanından yapmayın. O alanın hemen üstünde sağda "cevapla" düğmesi var. Oraya tıklayıp açılan sayfadaki formdan yanıtınızı gönderin. Yazdığınız metinde bazı geçersiz karakterler kullanıyorsanız (örneğin TL işareti gibi) bu tip sorunlar yaşanabiliyor. Bir hata oluşursa söylediğim şekilde yaparsanız görme imkanınız olur sonucu yine buradan paylaşırsınız.

Saygılar
 
Alıntı
6 üye teşekkür etti:
Sabri, Ahmet Özalp, SalimD061, ilksurfer, Murata, sparus
#5
Sayin alpsaral
Oncelikle yardiminiz icin cok tesekkurler.
Sorun telefon klavyemde bulunan TL isaretini kullanmamdan kaynakliymis.
(Telefon Modeli:Iphone 6s)
 
Alıntı
1 üye teşekkür etti:
alpsaral
#6
(28-04-2017, 09:15 AM)SalimD061 demiş ki: Sayin alpsaral
Oncelikle yardiminiz icin cok tesekkurler.
Sorun telefon klavyemde bulunan TL isaretini kullanmamdan kaynakliymis.
(Telefon Modeli:Iphone 6s)

Çözmenize sevindim.

Saygılar.
 
Alıntı
2 üye teşekkür etti:
ilksurfer, SalimD061
#7
Merhaba,

Şu sıralar forumda konu açılmasında sıkıntı mı var ?
 
Alıntı

#8
Hayır yok.
 
Alıntı

#9
Colt tabancam için bol resimli konu açmaya çalıştığımda fotoğraftaki gibi hata alıyorum. Aynı içeriği mesaj olarak başka bir konuya yazayım dediğimde aynı hatayı alıyorum, konuya eklenebilecek fotoğraf sınırı olabilir diye fotoğrafsız denedim ancak durum değişmedi. Yöneticiler düzeltebilir ise sevinirim. Saygılar.
[Resim: Ekran%20Alnts_zpshtxif5y6.png]
 
Alıntı

#10
Son denememde hata almadım, bir şekilde düzeldi herhalde. Saygılar.
 
Alıntı

  


Foruma Git:


Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi