Konular: 5
Aldığı teşekkür: 3 mesajda 6
Verdiği teşekkür: 0
Rep Puanı:
10
Eyüp'te uzun yıllardır faaliyetini sürdüren ASP Poligonun Haziran Ayı ilk haftasında faaliyetine son vereceğini öğrendik. Kanaatimce İstanbul'un en güzel poligonu olan bu yerin kapanmasına üzüldüm.
Konular: 25
Aldığı teşekkür: 302 mesajda 1,551
Verdiği teşekkür: 1,193
Rep Puanı:
448
Sn G19,
Tamamen mi kapanıyor yoksa işletmecisi mi değişiyor bilemiyorum ama üzücü bir haber. Bu tip yerler yaygınlaşsın diye umut ediyoruz, bilakis azalıyor.
Saygılar.
Konular: 93
Aldığı teşekkür: 29 mesajda 243
Verdiği teşekkür: 200
Rep Puanı:
48
Hakikatten üzüldüm, evimiz gibiydi ..
Konular: 141
Aldığı teşekkür: 110 mesajda 406
Verdiği teşekkür: 113
Rep Puanı:
764
Sayın durango,
durumla ilgili malumat vermeniz mümkün mü?
El mi değiştiriyor yoksa tamamen mi kapanıyor?
Konular: 4
Aldığı teşekkür: 8 mesajda 59
Verdiği teşekkür: 26
Rep Puanı:
1
Çok yazık , güzel ülkemde spor yapmak , hobi sahibi olmak gün geçtikçe zorlaşıyor.
Konular: 24
Aldığı teşekkür: 237 mesajda 2,382
Verdiği teşekkür: 2,291
Rep Puanı:
130
Malesef poligon tamamen kapanıyor.Nedenini sorduğumda firma sahiplerinin artık poligonculuk yapmak istemedikleri söylendi. Avrupa yakası için el altında, çalışanları ılımlı, samimi bir poligondu. Sanırım İstanbul içerisinde sivillerin kullanımına açık İsav ve MNE haricinde kapalı poligon kalmadı.
Konular: 8
Aldığı teşekkür: 142 mesajda 774
Verdiği teşekkür: 1,369
Rep Puanı:
60
Merhaba, ben de bugün ASP Poligon için yol belgesi talebinde bulunudum. Ancak firmanın web sitesi açılmıyor ve mevcut telefon numarası (613 91 13) catering firması çıkıyor. Yukarıda yazılan tarihten önce kapanmış olabilir mi ? Ya da başka bir telefon numarasına sahip arkadaşımız varsa numarayı paylaşabilir mi ? Saygılar.
Konular: 5
Aldığı teşekkür: 3 mesajda 6
Verdiği teşekkür: 0
Rep Puanı:
10
Poligon el değiştirmiyor maalesef tamamen kapanıyor. Kendileri el değiştirmeyi kabul etse ben talip olmayı planlamıştım. Ama hiçbir şekilde devretmeyi planlamıyorlar. Kendilerini belki de 20 yılı aşkın bir süredir tanırım. Poligon bu grup için devede kulak gibi bir işletme idi .. Artık prosedürlerden vs sıkıldıklarından kapatma kararı aldıklarını düşünüyorum.
Gidecek arkadaşlar kendi mermilerini götürsünler aksi halde atış yapamadan geri dönme ihtimalleri çok yüksek. Kapanacağından dolayı mermi alma talebinde bulunmayacaklarını söylemişlerdi.
Akdeniz Poligon ise Cumartesi günleri öğleye kadar açık. Eğer gidilmeden önce haber verilirse açık tutulabileceğini söylemişlerdi bir ara ..