Sitemize Hoşgeldiniz, Ziyaretçi! Giriş Kayıt Ol





Konuyu Değerlendir
  • 4 Oy - 5 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sahip Olduğumuz Bıçak-Çakı FOTO'ları VII
Ben de çocukluğumdan hatırlarım. Hem normal iş yapar hem yemek yapar. Arada bir kararma filan olursa bir taş ya da zımpara ile temzlenir yıkanır kullanmaya devam edilirdi. Bir çok esnaf halen kullanmakta.

Japon şefler halen karbon çelik(paslanır yapıda olanlar) kullanıyorlar. Bu çeliklerdeki keskinliği başka çeliklerden almak mümkün değil(toz metaller hariç) Paslanmaz hastalığından kurtulmak lazım.
 
Alıntı

  


Bu Konudaki Mesajlar
RE: Sahip Olduğumuz Bıçak-Çakı FOTO'ları VII - Unregistered - 07-03-2015, 11:06 PM
RE: Sahip Olduğumuz Bıçak-Çakı FOTO'ları VII - Unregistered - 07-06-2015, 05:19 PM
RE: Sahip Olduğumuz Bıçak-Çakı FOTO'ları VII - ecorotti - 19-07-2015, 09:17 PM
RE: Sahip Olduğumuz Bıçak-Çakı FOTO'ları VII - Unregistered - 07-08-2015, 09:55 PM
RE: Sahip Olduğumuz Bıçak-Çakı FOTO'ları VII - Unregistered - 23-09-2015, 01:10 PM
RE: Sahip Olduğumuz Bıçak-Çakı FOTO'ları VII - Unregistered - 25-09-2015, 05:56 PM
RE: Sahip Olduğumuz Bıçak-Çakı FOTO'ları VII - Unregistered - 13-10-2015, 11:02 PM

Foruma Git:


Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi