Konular: 49
Aldığı teşekkür: 46 mesajda 55
Verdiği teşekkür: 0
Rep Puanı:
974
Zımparasıyla, feneri ve uyan kılıfı ile güzel bir taşıma paketi olmuş, elinize sağlık...
Saygılarımla...
Konular: 0
Aldığı teşekkür: 0 mesajda 0
Rep Puanı:
0
01-12-2014, 02:13 PM
(En son düzenleme: 01-12-2014, 03:05 PM lupus.)
Sayın kernekli iyi günler diliyorum.
Forumda silah hakkında çok olumlu görüşler belirtilmiş. Ben size silah hakkındaki görüşlerinizi ve garanti kapsamında Osmanlı Savunma'nın ilgi ve alakası hakkında görüşlerinizi merak ediyorum.
Konular: 1
Rep Puanı:
5
Sn.Kernekli,
Güle güle kullanın.
Konular: 4
Verdiği teşekkür: 2
Rep Puanı:
17
Sayın mehmetakifekici iyi günler dileyerek , sorularınıza kısaca değinmek istiyorum.
Sayın _X0X_ gerçi cevaplamış ; bende kısaca kendi adıma HS tabancamdan memnuniyetimi kelimelerle anlatamam. Gün geçtikçe HS' ye daha çok bağlanıyorsunuz.
Garanti konusunda bugüne kadar ne sitemizde ne de diğer sitelerde olumsuz bir geri dönüşüme rastlamadım.
Osmanlı Savunma adı gibi meydan okurcasına HS firmasının Türkiye deki kalesi gibi,
Sn Hasan Besimoğlu yakın ailenizden biri gibi (daha da ötesi ) bir telefon veya mail uzağınızda , vizyonu ve misyonu , ilgi ve alakası , kibarlığı ve insanlığı ile 7/24 biz HS kullanıcılarına nasıl yardımcı olabilirim diyen Osmanlı Savunmanın gülen bir yüzü ,
HS ' yi tercih edenler Osmanlı Savunma ve Sayın Hasso 1 ile tam güvendeler .
Saygılarımla
Konular: 4
Verdiği teşekkür: 2
Rep Puanı:
17
Zımparasıyla, feneri ve uyan kılıfı ile güzel bir taşıma paketi olmuş, elinize sağlık...
Sayın Baris yorumunuza teşekkür ederim , yalnız kabze üzerindeki kısım piyasada ki sert zımpara gibi bir malzeme değil, aksine yumuşak polimer grip tarzında bir malzeme
Saygılarımla...
Konular: 15
Aldığı teşekkür: 21 mesajda 109
Verdiği teşekkür: 35
Rep Puanı:
31
Stippling estetik ve işlevsel olarak hertürlü silaha çok yakışıyor bence. Ama cesaret istiyor ülkemiz şartlarında. Ben olur mu olmaz mı kaygılarıyla havalı tabancama bile yapmaya cesaret edememiştim.
Konular: 2
Aldığı teşekkür: 6 mesajda 33
Rep Puanı:
1
Sayın Kernekli fenerli iç kılıfınızın markası nedir acaba? Uzun süredir steamlight tlr -1 ve raven kılıf kullanıyorum ama bu kadar kullanışlı duran fenerli iç kılıf görmedim.
Saygılar.