Konular: 10
Aldığı teşekkür: 3 mesajda 3
Verdiği teşekkür: 0
Rep Puanı:
0
Arkadaşlar,daha önceki konuları araştırdım ancak bu konu ile ilgili yeterli cevap bulamadım.Bilgisi olan arkadaşların ve değerli üstadların yorumlarını bekliyorum.Sorum şu ; mobil şokların çapı küçüldükçe saçmaların daha toplu gitmesi sağlanıyor,yüksek kaz geçitlerinde en dar,1 numara şok ile 40 gr ile 50 gr.magnum fişek atılması,ayrıca saçma numarasının 4/0 - 7/0 olması namlunun tahribatına yada bir kazaya sebep olurmu ? Yerli,üzümlü üretimi bir tüfeği baz alın.Bir remington,yada benelli için konuşmuyorum.Vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ediyorum.Saygılarımla...
Konular: 0
Aldığı teşekkür: 0 mesajda 0
Rep Puanı:
3
Eğer yerli üretim bir tüfeğe sahipseniz ve tüfeğinizin dayanıklılığından emin değilseniz magnum fişekleri kullanmanızı hiç tavsiye etmem.Bir kaza yaşamanız olası gibi geliyor.
Benim bu zamana kadar kullandığım en yüksek gramajlı fişek, tüfeğim magnum olduğu halde ; 36 gram ve en kalın saçma olarak 0 ve 1 oldu.
Rastgele.
Konular: 49
Aldığı teşekkür: 87 mesajda 107
Rep Puanı:
978
Bu Berettaya ait silindir bir mobil şok.
Beretta numaralandırması bir çentik fazla oluyor.
Konular: 0
Aldığı teşekkür: 0 mesajda 0
Rep Puanı:
0
20 numara gazlı bir yarı otomatik kullanmaktayım
Bu çap için 32 gram fişek kullanmanın bir dezavantajı olurumu.32 gram 20 numara için semi magnum fişek oluyor.